Over Fuel Your Club

Als fanatieke wielrenner, hardloper of andere sporter heb je sportvoeding nodig om het maximale uit jezelf te halen. Helaas zijn de kwaliteitsproducten met de juiste productsamenstelling niet altijd goedkoop. Fuel Your Club heeft daar iets creatiefs op gevonden.
De constructie is niet alleen voor jou voordelig, maar ook voor jouw club.

Zo werkt het…

  • Fuel Your Club wordt sponsor van jouw club.
  • Je stuurt vanuit de club informatie naar leden over Fuel Your Club en de aanmelding. 
  • Het lid meldt zich aan via de website en vult zijn of haar gegevens in.
  • Fuel Your Club stuurt de kortingscode naar enkel de aangemelde leden.
  • In de online winkel staan alle sportproducten weergegeven. Hier kies je je benodigdheden. Is de digitale winkelwagen gevuld? Dan ga je naar de betaalmodule en voer je de toegestuurde kortingscode in. Op dat moment verrekent het systeem automatisch de korting die je krijgt op basis van de sponsorovereenkomst met jouw club.

In de webshop staan dus altijd de winkeladviesprijzen vermeld. Pas in de bestelmodule verschijnt de korting.

  • Fuel Your Club maakt maandelijks de totaalbalans op voor alle deelnemende clubs. Rond de 10e van de maand krijgt de club een financieel overzicht van het gespaarde bedrag in de vorige maand. Dit bedrag wordt maandelijks voor de 15e uitgekeerd. Dat kan de club vervolgens vrij besteden.
  • Heb je na een tijdje opnieuw sportproducten nodig? Kom dan gerust terug bij Fuel Your Club en doe een bestelling waarbij jij en jouw club opnieuw voordeel genieten. Houd er wel rekening mee dat de kortingscode elke maand wijzigt. Zorg dus dat je de actuele kortingscode in je bezit hebt. Deze wordt na aanmelding per e-mail toegestuurd op de 1e dag van de maand.

Ben je actief binnen een club en wil je dat jouw club ook voordeel heeft van Fuel Your Club? Laat het ons weten. We nemen zo spoedig mogelijk contact op met jouw club.